JULKLAPPSTID

Den här dagen gick överraskande fort. Det sa bara svisch!! På morgon följde jag Michael till tandläkaren, vilket tog en j*vla tid enligt mig själv, inte så kul och sitta nere i entrén med en massa gamlingar i 40 minuter. Efter han till slut blev klar så blev det en sväng på Thai Garden med hans kompis för en lunchbuffé, inte illa! Därefter inhandlade vi julklappar, Michael har fixat det mesta och jag har bara klar Johanna & Ella. Men jag har ju kommit någonstans i alla fall ;-) Har så himla dålig fantasi när det kommer till julklappar (och presenter) så det finns inte!

Har nästan klurat ut vad jag ska ge mamma men jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Och det jag hade tänkt köpa till Micke i julklapp var slut så då fick jag tänka om lite men nu är det löst ;-)

Skynda, fynda!

Fick ett trevligt mejl i inkorgen imorse. H&M har rea! Fyndade mycket toppar och med i min beställning fick jag med lite julklappar. Sammanlagt fick jag sju plagg för 600 :-, vilket jag tyckte var riktigt billigt! Märks det att jag gillar randigt? ;-)

L Y C K A

Det här var det enda bilderna min kamera fångade i helgen. På min katt Lycka (eller okej, mammas katt!) .. Imorgon ska jag försöka mig på bildredigering med bilderna som återstår. Önska mig lycka till!

Ny vecka, nya tag!

Den här dagen slutade väl relativt bra. På morgonen idag skjutsade vi hem mormor från sjukhuset. Tycker det gick fort att hon fick komma hem, enligt alla prover är hon fullt frisk. Men det är ju det som hon inte alls är. För hon är ju långt ifrån frisk. Visar proverna bra och att hjärtat inte är sjukt så är man alltså frisk.... Men jag förstår inte att man kan göra fler undersökningar på resten av kroppen för någonstans måste ju ett fel sitta. Det är ju bara kolla på min gamla mormor så ser man att hon inte är frisk för fem hela öre!

Nåja, hon är hemma nu och det finns inte mycket mer att göra än att vänta och se om hon blir bättre.. Själv ska jag försöka ha en så lugn vecka som möjligt för det har varit en jobbig helg. Men julklappar ska jag försöka börja handla, men sånt är ju bara kul!!
Men imorgon är det en ny vecka, nya tag!

Dö inte i förtid!

Det blev en väldigt jobbig eftermiddag.. Hade önskat att den inte blivit det men ibland får man bara inte bestämma. Min favorit, mormor, är sjuk och det känns i hela hjärtat. En person som jag älskar så fruktansvärt mycket. Hon är ju en av dom två personerna som alltid funnits i mitt liv, hon & mamma.

Vi åkte till Jävre igår och skulle hjälpa henne julpynta men hon orkade inte. Jag har aldrig sett henne så färdig.. Hon orkade knappt hålla i ett strykjärn och stryka gardiner. Då är det illa, det är illa när man inte orkar mer.. Det är tråkigt att se hur alla gamla människor blir sjuk, för det vill man ju inte att dom ska vara. Tänk om man kunde få vara frisk till den dagen man lämnar det här livet..

Igår sa jag till mormor; Ta det nu lungt jag vill inte att du ska dö i förtid, ta inte ut dig i onödan. Då sa hon bara; Men Evelina, just nu lever ja på övertid!!


Hon kände nog igår redan att inte allt var som de skulle,
typiskt att alla gamlingar ska vänta tills det nästan é för sent..
Nåja, hon är på sjukhuset nu tack och lov.
De rätta stället om man behöver hjälp!

NEJ!!

Fick just ett väldigt tråkigt besked. Min mormor har just åkt in med ambulans till sjukhuset. Hon har legat i bröstsmärtor hela natten :'( Blir nog att åka till Piteå igen om hon inte körs till Sunderbyn! ... Håll tummarna att det inte blir värre än så här!

SÅ HELVETES LESS..

...På människor som inte verkar kunna bestämma sig. Som får en att gå på högvarv och människor som får en att hoppas helt i onödan. Nu måste jag bestämma mig, känner att jag är heligt förbannad i skrivande stund vilket inte gör saken bättre. Jag hade hellre lagt mig i sängen under täcket och låtit tårarna komma men jag orkar inget mer. Mina sista tårar har runnit, mitt sista hopp har lagt sig i en kommande grav. Ja så känner jag och endast ett mirakel kan ändra mina känslor.. Och det miraklet är så fruktansvärt långt bort nu.

Gud ge mig sinnesro,
att acceptera det jag inte kan förändra,
mod att förändra det jag kan
och förstånd att inse skillnaden.

Det finns bara en som mig..

För bara en liten stund sen klev jag upp från ett varmt och skönt bad. Sen kommer jag på mig själv att jag stirrar på min mage. Inser att ärret efter operationen är fruktansvärt jävla fult. Det är inte alls stort egentligen men för mig ser det väldigt stort ut, som att det tar upp hela magen eller i af den ena sidan av den. Jag tänker för mig själv att jag aldrig någonsin vill visa mig i bikini igen, aldrig mer. Sedan kommer jag fram till att jag inte är sådär nöjd med mig själv som jag tror att jag är.. Det känns som om kärlekshandtagen är mycket större nu än vad det varit tidigare. Och ärret på magen ser förjävligt ut eftersom magen är lite större än vad den borde va... Tänk om jag vore smal, då kanske inte spåren efter operationen hade synts lika mycket? Ett jävla sträck snett över magen. Inte snyggt, inte vackert. Troligtvis om det ser ut likadant om ett halvår, lite till, då kommer det väcka uppmärksamhet, aldrig mer bikini!!

Det är nog första gången jag någonsin brytt mig om hur jag ser ut. Jag har på ett sätt alltid varit nöjd med mig själv och tänkt att folk får acceptera mig som jag är. Jag har aldrig varit jättesmal men heller aldrig jättetjock, jag har varit nöjd med mig själv. Men det är jag inte längre. Även om jag nu inte är nöjd med hur mitt ärr ser ut idag, att magen kanske har blivit lite större och att jag kanske inte får på mig alla kläder som jag skulle vilja, så finns det människor som har det värre.. Som dom jag träffade på sjukhuset, en hade förlorat ett ben, en hade kol och kunde inte gå utan syrgasmask, en hade cancer fulla magen,  etc etc..

Nu tänker jag såhär (några funderande minuter efteråt):
Varför kan jag inte acceptera mig själv precis som jag är? Ingen annan människa som vandrar på det här runda  jordklotet ser ut precis som jag.. Av alla miljontals människor som finns i världen finns det bara en jag. Bara en Evelina. Och det om någonting är väl vackert och häftigt, jag är vacker på mitt sätt och du på ditt. Även om vi är stor, liten, har stora eller små ärr, är lång eller kort så är vi vackra. För det finns bara en av dig och det är du.


Så sträck på ryggen, jag med för den delen (!), sluta hitta alla fel du kan på dig själv. För det tjänar ingenting till, du mår bara dåligt själv, till ingen nytta alls!

JAG HAR VUNNIT PÅ ICA!!

Om inte mindre än en halvtimme är mina räkningar betalda så man kan vara lugn den här månaden också, tack och lov! Som jag säkert sagt förut så finns det inge bättre när man betalt allt och kan ha gott samvete. Den här månaden blir dock lite fattig eftersom det måste inhandlas julklappar och presenter till höger och vänster... Men det blir inget märkvärdigt, som tur är sägs det ju att det är tanken som räknas! Kom just på också att jag klarat mig från soc 8 månader av 12 år 2010. För när jag går dit i slutet av december är det ju januari månads räkningar jag ska begära försörjningsstöd för, fattar aldrig hur dom tänker så det blir alltid fel för mig! ;-) Jag är i alla fall nöjd med det här året, ekonomiskt sett. Man har inte varit rik men inte heller så himla fattig, vi har i alla fall haft pengar till mat och det är ju de viktigaste!

Förresten.. Du vet för varje köp av Icas egna varor får du en lott i deras vinstlotteri. Jag har väl handlat en sisådär 110 varor sen dom började med tävlingen. Och idag vann jag!! Jag vann varken en lyxig resa eller en lyxig ny bil som finns bland vinsterna, JAG VANN 2 liter ÄPPELJUICE!

Skickar ni Julkort i år?


Beställde julkort tidigare i veckan och jag hoppas att dom kommer i postlådan snart! Så att man får skicka ut dom till alla nära och kära. Skickar ni julkort? Jag har nog ärvt den grejjen av min mamma tror jag. För vi har alltid skickat julkort eller när jag var liten åtminstone nu på senare år har det nog inte blivit av. Men nu har jag gjort några från mig och Michael, kanske inte världens snyggaste bild men jag tycker vi var rätt söta :-D

Wow vad många läsare, typ 50 idag, helt förvånad! Vem är ni? Och vad roligt med kommentarer ;-)

Big Brother 2011

Hörrni alla tråkiga människor där ute, här kan ni söka till ---> BigBrother 2011

(vet att det är vissa som vill dit *host*)

K A L L T !

Har inte tagit mig utanför dörren än, men det känns så jäkla kallt när man står på balkongen så det är nog lika bra. Sedan har jag hostat hela natten och knappt fått någon sömn så inte är man så pigg heller.. Hade tänkt ta mig till tvättstugan men det får vänta tills imorgon, kändes otroligt jobbigt att ta itu med tvättberget som för närvarande är enormt..

Nog om klagandet, ser ni att jag har gjort om designen? Om ni inte gör det så använder ni antagligen google chrome och den webbläsaren verkar inte uppdatera som den ska så rensa cacheminnet! ;-)

Jag är med och tävlar!

På BEAUTYNET.SE!

Vet du vad man kan vinna?
Jo det bästa löshåret som finns - CLIP ON
Skonsamt för håret och sjukt enkelt att sätta i!

Nu undrar ni säkert varför jag vill vinna som redan har långt hår.. Grejen är väl den att jag har världens tunnaste hår vilket inte är särskilt snyggt om man ska fixa till det om man ska på fest eller så.. Så därför vill jag vinna det chokladbruna clip on setet så jag får tjockare och fylligare hår! ;-) 
Här kan du tävla, hos LAILA

Juletid!

Den här dagen har jag äntligen börjat röra på mig lite mer.. Och även börjat bli frisk, skönt! Idag åkte julen fram, gardiner, ljusstakar och stjärnor. Michael har dock inga tomtar så det måste inhandlas. Det är ju inte jul utan en enda tomte framme precis! 

Har även hunnit dricka min första glögg idag, när mamma och Kristofer var förbi. Då får man verkligen julkänsla för glögg är ju det bästa! Vi har inte kommit fram till hur det blir på julafton än men jag har bestämt att jag ska vara med mormor och morfar. För det är ingen riktig jul utan min mormor ;-)

Min kamera är på laddning så imorgon får ni förhoppningsvis se hur fint jag smyckat fönster och bord här ''hemma''.. Och imorgon tar jag mig förhoppningsvis utanför dörren också, minns inte sist jag var hemma två dagar i sträck. Det är verkligen jobbigt att vara still och bara vara hemma!

HÅLL TUMMARNA

Nu har jag äntligen fått lite mer bra nyheter, det verkar hålla i sig men peppar peppar, ska inte gå händelserna i förväg! Önskade bara att dom kunde ringa och fråga om jag vill komma på anställnings intervju snart på jobbet som jag sökte för någon vecka sen.. Dom har tydligen haft intervjuer med butikscheferna så jag hoppas dom ringer typ imorn!

Snart är det dags för en kvällsfilm och sen får man förhoppningsvis sova någon timme under natten för nu har jag äntligen rinexin och alvedon att kurera mig med. Och förresten, imorgon ska jag hålla tummarna under hela dagen. Så gör det ni också. Först och främst för bra nyheter till en viss person och sen att Audin går igenom besiktningen, så jag slipper åka nån himla raggar volvo under jul och vintern..

PART 2


S J U K

Då var man vaken och inte mycket piggare än igår. Fortfarande feber och förkyld. Och jag som aldrig är sjuk? Blir nog att stanna hemma i lägenheten idag och imorgon så man hinner bli pigg och fri från febern. Hörde att det var väldigt kallt ute idag, brr...

Helgen var mycket trevlig, fredag var det utgång på Challange med några vänner men vet inte om jag tyckte att det var så jättespeciellt. Men så var det ju sista helgen innan löning också så det var ju inte så mycket folk heller. Lördagen vaknade jag av ett väldigt roligt besked, kanske en i min närhet kommit tillbaks i mitt liv, på rätt sätt. Som jag hoppas!! Håll alla tummar och tår ;-)

U T G Å N G

Nu ska jag alldeles strax bege mig mot några vänner för en mysig kväll med lite vin och surr. Senare mot kvällen blir det utgång på Challange, som jag aldrig heller besökt, så det ska bli intressant och förhoppningsvis väldigt trevligt. Jag och mina skor får förhoppningsvis dansa lite också, det var ju ett tag sen!

K Ä R L E K

Jag bara älskar mina nya skor. Dom är fantastiska och jättesköna att gå i.
Helt klart mitt absolut bästa skoköp, på 20 år!

P A R K A S


Nu har jag äntligen hittat en jacka på Ellos som förhoppningsvis kommer snart. Det stod dock leverans: 10 Januari. Men andra personer som beställt hade ändå fått jackan efter 5 dagar så jag hoppas också på att jag får det. Har inte tid att vänta till januari liksom för jag fryser redan som f*n när jag är ute. Alla mina vinterjackor har några år på nacken så det är verkligen dags. Snyggt med vitt också men vi får se hur länge de håller. Priset var ju inte helt fel heller 799:-

DONT BRING THE DRAMA BITCH !

Har lyckats somna efter middagen, i över en timme. Mindre lyckat. Skulle ju hålla mig vaken till ikväll så jag lyckas vända tillbaka dygnet till imorgon. Men nu får vi ju se hur det går med mina planer, känner mig inte riktigt i toppform, kanske man håller på få influensan där som går eller nått..

Går inte att ladda upp några bilder heller så är ju antagligen något fel på blogg.se igen, som vanligt :-) Så medans det problemet blir fixat ska jag ta bort klorna som jag har till naglar, diska och stöka bort. För nu är det smutsigt, trotts att jag städade senaste igår kväll..

Dear Santa

Det här är en liten del av önskningar inför julen. 
Bild 1. Övernattning på hotell med hotellfrukost!
Bild 2. Presentkort på Ikea eftersom vi troligtvis 2011 kommer att bli sambos!
Bild 3. Tre böcker, Bingo Rimérs biografi, Den motvillige monarken och Dandy !

I'm Proud

Måste tacka för alla kommentarer till filmen som jag gjorde igår! Har ju dock inte fått dom här men på facebook :) En del av texten kommer från mitt projektarbete som jag gjorde i årskurs 2 på gymnasiet. Men det stämmer ju så bra.

Han har gett mig så mycket kärlek och värme under de åren han varit nykter & drogfri, han har varit precis som en pappa ska vara. Det är han också fastän han dricker även om det kanske blir på ett annat sätt. Är så fruktansvärt less människor man stöter på som höjer på ögonbrynen och frågar hur de är med honom. Jag har egentligen ingen lust att svara på de, ingen lust att dela med mig. För det känns som att folk struntar i att han faktiskt har varit nykter i nästan tre år. Det har alla helt plötsligt glömt bort.. Han är gjort det så otroligt bra att ni fattar det inte! Så dom som höjer på ögonbrynen och tänker ''vad trodde ni'' ni kan sänka era ögonbryn och säga ''vad bra han gjorde det''


Så texten som finns på vissa statusar på facebook - om din Pappa är din hjälte, oavsett om han är en ängel i himlen eller fortfarande med dig och tittar till dig. kopiera och klistra in i din status och låt alla veta att du är stolt över din Pappa.♥ jag är stolt över min.♥

Det är jag, än idag. Jag är så fruktansvärt stolt. Och han är min hjälte fortfarande, min pappa är den bästa pappan i världen ur min synvinkel, det är bara det att min pappa har en sjukdom som är lite svår att besegra ..


en liten eftertanke till alla er som gottar er i andras problem ;-)



Till pappa på Farsdag!

(vet inte om alla kan se den, men det märker ni ju;)

TODAY

DAGENS VILL HA: Ida Sjöstedt klänning DAGENS KLÄDSEL: Jeans, linne, t-shirt + tjocksockar!!  DAGENS SMINK: Mascara, foundation och puder. DAGENS FRISYR: Håret är som vanligt uppsatt i en svans. DAGENS HÄNDELSE:Farsdag. Innebär att vi åker till mormor & morfar och äter tårta. Önskar det var roligare än så! DAGENS LÅT: I'm not afraid - Eminem DAGENS PLANER: Åka till mormor & morfar, skriva en matlista för veckan och handla. Skura golv och byta gardiner. DAGENS SAKNAD: Jag skulle ljuga om jag inte svarade pappa på den frågan.. DAGENS ROLIGASTE: Jag sjunger till julmusik och Michael bara garvar åt mig för att han tycker att jag är sämst... DAGENS FAVORIT: Systemkameran helt klart. DAGENS KÖP: En kameraväska har jag beställt men inte betalat ännu! DAGENS GODIS: Jag har som slutat med godis men jag funderar på köpa med mig lite choklad hem från ica.. DAGENS HUMÖR: Nog har jag haft bättre dagar.. DAGENS ORD:Grattis på farsdag...?


MIN NYE ÄLSKARE


Jag och min nya älskare. Vi älskar varandra och vi klickar så bra ihop. Ibland gör han inte som jag vill men det brukar lösa sig. Nu ska jag sätta och läsa lite i foto boken och lära mig lite mer om min älskling ;-) Måste förresten beställa en kameraväska också! Dyyrt.

Tefat's Race

Bilder från igår när vi åkte tefat :-D

Kall november kväll..


Vi har hunnit med rätt mycket under kvällen. Sett två filmer men tyvärr kan jag inte nämna några namn på någon av dom för jag har glömt bort de .. Dom var helt okej ändå. Sen tog vi oss en promenad, var ändå tvungen gå förbi en postlåda för att skicka iväg ett brev åt pappa. Kallt var det ute om man jämför med igår! Bara dra fram täckbyxor och en riktigt varm jacka (som jag för tillfället inte ens äger) Sen har grabbarna spelat tv spel vilket jag inte tycker är så himla kul! Imorgon har vi bestämt tid för tefat's race ;-D Ska bli grymt kul, så här ser de ut när jag åker;



Kyckling Paj


Idag gjorde jag kycklingpaj till middag. Det blev inte så lyckat egentligen eftersom jag varken hade kavel eller en riktig pajform. Men den smakade i alla fall gudomligt. Så den kommer jag absolut att göra någon mer gång. Men tills dess ska jag ha köpt en form + en kavel för att få den sådär riktigt perfekt! Och strunta förresten i att kolla på garneringen för jag tog ut för lite deg för att lyckas göra den snygg :-D Till pajen serverades också en god sallad med fetaost och italiensk salladsdressing. Kanske man lägger ut ett recept imorn, superenkel att göra! Fick även godkänt av prov smakarna Micke & Adde!

FILM TAJM!

Idag har man inte gjort så mycket (som vanligt). Åkte bara in till stan och handlade till dagens middag, köpte med mig ett par röda rosor till pappa också, då fick han något på farsdag i alla fall. Även om det nu är på söndag men hade tänkt vara hemma hela helgen utan att göra ett enda dugg. Eller jo det ska jag. Städa hela lägenheten men det är sånt som måste göras ibland.

Höll på få en chock i morse också. Fick ett samtal från försäkringskassan! Hur ofta är det dom ringer upp egentligen, typ aldrig. Är det något som inte stämmer skickar dom alltid brev. Men idag tappade jag nästan hakan när dom ringde. Nu är allt klart i alla fall för den tiden jag var sjuk, så himla skönt det tog bara en och en halv månad att få de fixat. Ska i alla fall aldrig mer bli sjuk för det blir bara omständigt med pengar och skit..

Nej nu ska jag gå och se film med Michael & Adde :-D

IT'S WINTER BABY


Idag har vi haft kul i snön. Det har ju kommit en hel del kan man säga. Och speciellt om man traskar till fotbolls planen. Michael hann ju såklart slänga sig i snön några gånger, han såg ut som en litet barn faktiskt. Inte ofta man ser vuxna karlar gå helt crazy för lite snö! Sen tillverkade han även världens minsta snögubbe vilket jag tycker ser ut lite som en fågel men okej den var ju urgullig! Måste dock lära mig kameran någon dag framöver för bilderna blir inte bra. Blixten vill liksom inte hänga med, måste ju ha med nå inställningar att göra...

NOTHING TO DO

 

Du heter: Evelina Nathalie Hedlund
Beroende av: Thé, mobiltelefonen & datorn.
Vad tror folk om dig? Att jag förstör fester för att jag tycker att det är kul och för att jag tycker om att bli för full. (vilket inte stämmer)
Vad får du oftast komplimanger för? Min personlighet.
Hur imponerar man på dig? Vara ärlig och genuin. Äkta helt enkelt.
Brukar du skratta för dig själv? Ja absolut.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Kom ut då!
Var bor du? Hos Michael på Durrnäs. Men snart bor vi förhoppningsvis tillsammans i en gemensam lägenhet.
Trivs du där? Ja mer än jag trivs i min egen lägenhet. Sedan har jag ju även skapat en trygghet här under två års tid så det är kanske inte så konstigt att man trivs egentligen..
Hur svarar du i mobilen: Hej, det är Evelina!

 

Vem ringde du senast?: Frida.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Morsan.
Brukar du komma i tid: Alltid. Jag hatar att vara försenad om jag vet att jag har en tid att passa. Så helt ska jag vara på stället minst en kvart i förväg.
Hur känner du dig nu: Lycklig. Har skrattat så mycket åt Michael sista timmen och det gjorde i alla fall susen mot humöret.
Vanligaste färg på dina kläder: Svart.
Hade du en bra kväll igår: Ja absolut hade jättetrevligt med mina kusiner anna och frida och resten av kompiskretsen, gillar hur mitt liv ser ut med alla dessa underbara människor ikring mig! Good energy!
När brukar du oftast gå och lägga dig: Beroende på situationen dagen efter om jag har något att se fram emot eller måste göra lägger jag mig vid tolv. Alla andra dagar kan jag vara uppe till två - tre någon gång..
Är du blyg?: Jag har varit otroligt blyg när jaq var yngre men på senare tid har jag inte märkt av det. Tror sånt där har lite med självförtroende att göra!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Det där är en knepig fråga men ja de kan nog va så. 
Har du spytt offentligt: Ja några gånger faktiskt och sist var nog värst, jag säger bara Sunderby Sjukhus, yiho.
Är du nöjd med ditt liv: Inte som det ser ut nu. Däremot är jag nöjd över vad jag åstadkommit hit tills. Dock har jag mycket kvar som jag önskar att jag går uppleva och göra. Barn, jobb, hus, audi, ekonomiskt oberoende - då är jag nöjd med mitt liv!
Är du bortskämd: Jo det skulle man nog kunna säga. Fast det blir nog lätt så om man är det enda barnet!
Vad gör du i morgon: Imorgon hade jag tänkt hitta på något effektivt men det blir nog inte just något mer än att åka till stan och handla sen hem och laga middag. Ni har ju mitt nummer så ring och föreslå något kul istället! ;-)
Vad är det värsta du vet?: Lögner, falska rykten & svek. Ååh förresten, människor som inte kan prata för sig själva!
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Nej jag har det bättre än så. Underbara vänner och fantastisk vänskap!
Du samlar på: Bloggar i bokmärkesmappen. Det är nog de enda just nu..
Vad dricker du helst när du är törstig: Iskallt vatten med iskall is!

 


FATHERS DAY

På söndag är det fars dag och det är med så mycket blandade känslor. För bara knappt ett år sedan satt jag i Älvsbyn vid hans köksbord och drack kaffe. Om jag inte minns fel hade jag med mig fika och en liten blomma. Inget märkvärdigt men det var ett av dom där speciella tillfällena man fick tillsammans med honom. Helt otroligt vad människor kan förändras under bara ett år... Och då menar jag inte bara honom utan många andra. Man kan aldrig någonsin förutspå det heller, de är ju det som är så tråkigt!

FUCK YOU

CEE LO GREEN

MYSIG ONSDAG KVÄLL!

Blev en bra dag trots all snö som har kommit. Är fruktansvärt less att få snö i skorna och vintern har knappt börjat ännu! Men jag ska inte klaga, det blir så ljusare när snön faller till marken och man blir inte lika nere och trött.

Idag har jag besökt arbetsförmedlingen och gett alla papper till försäkringskassan så den här månaden får jag förhoppningsvis alla pengar från oktober månad tills nu. Har 16 sjukdagar också så det känns mindre roligt. Då tappar jag nog 500-600 kronor. Det må då va men de kommer bli billiga julklappar i år!

Så här på kvällskröken har man varit hos Frida & Robbin och socialiserat även Adde, Anna & Turre var där. Mycket trevligt, sånna kvällar uppskattas verkligen. Fick gott fika som dom bakat idag också, mums! Imorgon ska vi på stan för en fika och sen får vi se vart resten av dagen leder! Nu ska jag alldeles strax slänga mig i sängen och drömma sött..

Jag ser de snöar!

Härligt med lite snö :-D


WANT THIS ONE!

Från BIK BOK, 399 :-

Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten ...


45 DAYS TO CHRISTMAS !

Räknade just ut hur många dagar det är kvar till julafton och inser att det bara är 45 dagar kvar. Så då slog jag på lite julmusik tänkte man kan ju lika gärna börja nu. Skulle hemskt gärna vilja plocka fram alla tomtar, änglar och stjärnor men det är nog lite för tidigt ändå. Folk börjar väl fundera vad man håller på med om fönstren har ljusstakar redan i början av november. Men jag längtar, julen är den bästa tiden på året! För mig har den alltid varit speciell och något som verkligen får alla i familjen och släkten att samlas. Mycket kärlek och värme, skratt och fniss blir de när vi firar jul. Julklapparna är inte lika roligt längre men när man ser barnens glittrande ögon förstår man vad julafton betydde förut. Nu har det en helt annan innebörd för mig. Ting är inte viktigt men kärlek!

Nog om julen... Under eftermiddagen idag ska jag vara barnvakt åt Viktor medan John ska på träning. Blir spännande, men jag lovar, har man bara kanel bullar i närheten så går allt perfekt! Hehe :-)

Matsumoto 3

NELLY.COM
Äntligen mina!

DRAMAQUEENS

Äntligen måndag, äntligen slut på helgen. Den har varit minst sagt hård. En två dagars party helg, alldeles för mycket men det är tur det inte händer så himla ofta. Typ första gången sen jag träffade Michael i alla fall och det är ju över två år sedan.. Helgen blev i alla fall fabulous, Frida & Robbins lägenhet var ju magisk till tusen. Helt sjukt hur fint dom fått till de. Skulle ljuga om jag inte skulle säga att jag är lite avis men förhoppningsvis hittar vi också en fin gemensam lägenhet snart också. Fast Frida kan ju de där med inredning också :-D Blev där både fredag och lördag. Men jag var inte sådär jättepigg i lördags så det blev egentligen väldigt lungt, som tur var. Annars hade de ballat, fast det gjorde de ju egentligen i alla fall. Helt onödigt men ändå givande, för mig.

Idag har jag gjort några nyttiga saker också faktiskt. Har tagit mig till vägledningscentrum och en studievägledare. Det gick helt okej bortsett från att utbildningen jag vill gå inte kommer förens (kanske) nästa år. Jag anmälde mitt intresse så det är ju ett steg i rätt riktning. Först ska jag studera undersköterska sen sjuksköterska och sen vidare till att slutligen bli barnmorska. Förhoppningsvis! Många år att läsa dock..

Jag älskar den här bilden, jag ser ut som moster Lotta ju XD

Har även sökt en fast tjänst idag inom handels. Och jag håller alla tummar och tår att företaget verkligen kommer att ringa i alla fall. Så gör det åt mig ni med så slipper jag vara arbetslös och gå tillbaks till soc innan det här året är slut!

Jag gräver min grav för dig, är en soldat för dig..

Precis lugnet före stooormen!

bara en massa svammel..

Snart är det redan fredag! Tycker veckorna bara sprungit iväg, det var ju liksom nyss man låg halvdöd i en sjukhus säng. Nej inte riktigt, men det kändes så just då. Tänk vad fort en kropp kan återhämta sig och läka snabbt, egentligen är jag helt fascinerad. Fyra veckor efteråt stod jag och skakade rumpa på min egen födelsedagsfest utan problem! Det var också en av de bästa festerna jag varit med om och man har ju varit med om en del. Helt lyckad och perfekt. Tack alla som kom förbi eller alla och alla det var ju mest nära o kära :-D Sedan blev man ju fett besviken också men jag är glad att det inte förstörde min kväll i alla fall för som tur var slog någon mig i ryggen (ingen person nämnd) och sa att jag hädanefter ska skita fullständigt i de som varit och bara umgås med människor som skänker mig good energy!!

På lördag är man bjuden på inflyttningsfest i Munksund men sedan får det vara nog. Har blivit lite väl festligt på senare tid så efter i helgen blir det lugna puckar tills nyår. Ska ägna all tid åt att fixa en utbildning och lära mig kameran utantill så att jag kan börja få några riktigt bra kort. Det är min nya hobby och jag älskar det! Och så ska jag ju ta tag i körkortet, juste! Tur jag har Ingela & Jörgen som sätter lite fart på mig, det här fixar vi tillsammans ;-D


FILMTIPS - K I L L E R S 2010


Killer's 2010
Helt okej film faktiskt. Jag tycker Katherine Heigl är en jättebra skådespelare!

GOOD ENERGY

För det mesta kommer man till en punkt där man funderar hur mycket man egentligen orkar. Vad man orkar lägga energi på och inte. Jag har kommit till den punkten att jag ska lägga energin på människor som ger mig bra energi. Inte de som gör mig ledsen, besviken eller någon som finns där när det passar en själv. Jag har haft så lite positiv energi på så lång tid att nu får det vara nog. Nu ska jag vända det här till något bra, bara vara i närheten av de människor som gör mig glad och som får mig att le. Jag ska göra det jag tycker om varje dag, skriva, läsa, fota vackra ting och umgås med mina vänner och min familj. För tro det eller ej, familjen och vännerna är det viktigaste här i livet. Det finaste man har och någonting man verkligen ska ta vara på, för en dag kanske som inte finns där längre..

Dagens text i Var Morgon Ny
''Jag ska glädjas åt varje ny början.
Den äger en speciell innebörd för den fas i min utveckling som jag är mogen för nu''


Jag som bebis ;-D

BEAUTIFUL PICTURE



Den här bilden är sedan kalaset. Jag tyckte den blev så vacker. Detta är min farmor & min mormor. Och det är Ingela bakom kameran, de korten jag tog blev inte så jättebra eftersom jag inte lärt mig kameran riktigt ännu! Strax blir det att fixa sig för idag har jag blivit frågad om att vara hårmodell på Hår å Sånt. Ska bli spännande och intressant. Har aldrig i hela mitt liv haft håret i en uppsättning!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!