Snart åker vi !

Det känns som att det är fredag idag, men det är ju bara torsdag märkte jag när jag kollade i min kalender. Ska strax åka mot jobbet för att jobba ca 7 timmar. Därefter blir det att åka till Korpilombolo och vara där tills lördag kväll. Ska bli riktigt trevligt faktiskt. Har aldrig varit dit så det blir spännande. Kommer troligtvis somna i bilen för det tar ju som sagt ett ganska bra tag i bilen! Tror jag till och med ska gå till bokhandeln och köpa en bok som man kan läsa. Är så himla sugen på boken ''Varför gråter inte Emma?'' Det får nog bli den!

Ha en supertrevlig midsommar allihopa, med god mat och gott sällskap ♥

Dressed for success?

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


SUNSHINE

Då har man varit ledig under dagen och inte gjort så himla mycket nyttigt än att vara på ett möte med Lernia. Väntar bara på svar nu om jag kom in på utbildningen eller ej.. Håller tummarna så fruktansvärt för det är verkligen något jag vill göra. Är ju så himla smidigt att man kan kombinera med arbete samtidigt tycker jag, för jag vill verkligen ha 1000 järn i elden.. Ett litet tips till er som bor i Piteå och är arbetslösa, välj Lernia om ni får välja att delta i arbetsmarknadspolitiska program. För därifrån går du inte förens du fått arbete eller börjat studera. Och jag lovar, många som går där når verkligen upp till de ena eller det andra. Dom har fantastiskt bra jobbcoacher. Det går inte ens att jämnföra med där jag var sist *host* Det är rätt pinsamt om man tänker efter och jämnför. Men hur seriöst skulle ni ta en fd bb deltagare som jobbcoach? Inte lika seriöst som på Lernia iaf ;-)

Snart midsommar..Vi åker i väg till Korpilombolo eller hur det nu stavas. Michaels mamma har sin stuga där så det ska bli riktigt mysigt. Det ryktas om att vi ska fiska också vilket lät intressant, var ju hur länge sedan som helst som jag höll i ett fiskespö. Gillar däremot inte det så mycket egentligen mest för att jag inte har mod att döda fisken när jag väl fått den på plats! Men vi kan väl iaf hoppas på solsken under mina två lediga dagar (fre-lör)?

Nu ska jag snöra mig i säng så jag orkar upp på jobbet imorgon! :-)
Får be om ursäkt men jag orkar inte buzza idag och inte lägga ut bilder heller, lata Evelina!

FLYTT!

Börjar känna att jag har lite smått panik, om ca en vecka ska min lägenhet på Annelund vara urstädad och tömd. En vecka och det är ganska mycket som ska tömmas egentligen, alla möbler ska tas till Michael (iaf det vi ska behålla) Dessutom så har jag rätt mycket grejjer i förrådet. Men allt kanske åker på tippen. Vi får se! Blir att jobba på dagarna och städa/rensa på kvällarna!

Sedan är det bara två månader tills vi flyttar till VÅRAN lägenhet.
Ska bli så himla roligt och snart ska vi och beställa soffa!

Äntligen är helgen över..

Har varit en väldigt upp och ner helg. Fredagen slutade ju bra (tillslut) och lördagen blev hur mysig som helst. Det var ju personalfest på schemat. Den första dessutom. Och riktigt trevligt det hade vi, fick världens godaste mat! Mycket surr och några vinglas senare så var jag hemma redan klocka elva.

Imorgon buzzar jag min Tassimo T20 och lägger ut bilder från personal festen!

FUCKING FRIDAY!

Helgen har varit otroligt händelserik. Hon som en gång kallade mig för sin bästa vän har verkligen brännt hål på vartenda band vi någonsin kommer ha till varandra. Förstå vilken feg människa som måste använda sig av mina nära för att tydligen kunna få ''kontakt'' med mig. Sedan i november har denna tjej bara kunnat lyfta telefonluren till mig och be om ursäkt. Det har hon valt att inte göra, för att hon anser att fel det har hon verkligen inte gjort. Okej, måste vara otroligt svårt att inte kunna inse sina fel och brister själv. Det är inte jag som ska be om ursäkt den här gången. Jag har inte gjort något fel annat än vilja vara vän, men när man inser att annat är viktigare än ens relation till varandra (om man ska kalla sig bästa vänner) så får det ahelt enkelt var. Jag har rättat mig och lyssnat på henne när hon gett mig kritik, riktat in mig på att göra mitt bästa för att lösa problemet och faktiskt insett att jag gjort fel. Men nu när jag säger något till henne så har hon inte gjort något eller har inte den blekaste. Från och med idag ska får det verkligen vara finito, men om hon mot all förmodan skulle försöka med något mer, blanda in min familj i hennes jäkla drama som hon vill skapa då kan det hända att jag brinner av ordenligt. För nu får det fan vara nog. Efter denna helg så inser jag att jag saknar verkligen ingenting av detta.


FUCK YEAH IT'S FRIDAY!

Då har man varit hos tandläkaren och tro det eller ej, klara besked! Innan jul 2011 åker tandställningen. Det känns himla bra. Nu ska jag använda mina gummiband under sommaren. Sedan får jag några till i september i hela munnen tydligen och sen är allt klart! YEEY!

Om någon timme kommer mamma till Piteå eftersom hon och Kristofer ska på firma fest ikväll. Men före det ska jag och mamma inta staden för att mamma ska klippa sig (jag ska troligtvis shoppa lite...) och sedan hämta ut mitt paket från buzzador! Men först måste jag kolla in om det finns några kaffe muggar i glas någonstans i stan, tror jag kollar Presenten först.

Ha en bra dag alla!

KÄFTIS IMORGON !

Alldeles strax dags att nudda kudden som vanligt. Imorgon ska jag till tandläkaren tiiidigt på morgonen. Ser inte direkt fram emot det, får inte direkt några klara svar när jag är dit plus att jag är så förbannat irriterad på folktandvården.. Ska byta till mammas tandläkare så fort tandställningen åker. Men troligtvis lär det ju aldrig hända på närmaste tiden eftersom jag vägrar ha mina gummiband på jobbet alltså under hela dagen. Men vi får hoppas på klara och positiva besked imorgon! Kanske överbettet minskat ytterligare sedan sist och då är det inte långt kvar. Men jag vågar inte hoppas. Efter 3 år med detta så bryr jag mig knappt om det. Nog om tänder....


Detta har vi nyss smaskat i oss. Gräddglass med varma bär och chokladsås.
Det är nog både min & Michaels favorit.


- Imorgon ska jag hämta ut min Tassimo och systemkameran är på laddning så kanske ni får er en titt på våran nya älskling imorgon!  Nattinatti, nu loggar jag ut för idag :-)

Buzza en Tassimo T20 !

Då har man varit uppe lite väl länge.. Men Michael har köpt en massa nya Xbox spel som vi prövat under kvällen. Sedan har min snälla storasyster skjutsat mig till affären så jag fick storhandla! Det behövdes verkligen, eftersom det lät eeeko i hela kylskåpet. Vi ska inte riktigt tala om hur det gick när vi handlat klart... Jag tappade ner äggpaketet som jag köpte på marken så det sa splash. Två ägg krossade. Och det var inte nog med det, när vi skulle packa varorna i bilen så gick vi förbi Annas bil och jag bara ''men, var inte det där din bil som vi nyss gick förbi?'' , big fail. Däremot får vi skylla på att hon har en ny bil och att vi siktade mot den gamla ! ;-)

Längtar tills imorgon, för då kommer antagligen min nya kaffe maskin på posten. En Tassimo T20. Jag fick ju möjligheten via Buzzador att köpa den för ett kraftigt reducerat pris. Så fort den kommit hem till mig så ska jag buzza den via bloggen och facebook så ska ni få se vad fiffigt!

Nu vet jag inte riktigt om jag får den i vit eller svart, men det kvittar.
Det är ju inte färgen som har betydelse!

Internet Shopping



Gjorde en liten beställning på Nelly igår. Jag har länge tittat på denna klänning som jag tycker är så himla snygg. Nu återstår det bara att se om jag passar i den, jag är ju inte riktigt lika smal som modellen men som tur finns det hjälpmedel för att dölja valkarna kring magen. Kanske lite trist med svart på sommaren. Men vad gör det när den är snygg? Skorna köpte jag mest för att dom va billiga och såg så himla snygg  ut när modellen hade dom på sig. Nu måste jag bara hålla tummarna att dom passar mina fötter...

Klänning: Club L 249 kr
Sko: Nelly Shoes 149 kr

Bilderna är från Nelly.Com

Ny soffa snart !

OBS! Tryck F5 för att se den nya designen.

Idag har man varit på Mio & EM och kollat på soffor. Vi är ute efter en ny innan vi ska flytta. Nu har vi bara kikat och ska fundera på vad vi ska ha, fast just nu är lite svårt att komma överens.. Ska även ha en ny säng och ett nytt tv bord som passar den nya soffan. Allting blir köpt på Mio. EM är ju fruktansvärt värdelös på försäljning måste jag bara tala om... Hur trevligt är det att prata i telefon medans man tar hand om kunder? Nää sådant bemötande vill jag inte ha om jag ska köpa en soffa som kostar en hel del lappar.. Men på Mio där får man riktigt bra hjälp och framförallt så är dom trevliga!!

Nu ska jag ladda upp inför tre arbetsdagar. Jag bara älskar att kunna göra någon nytta här i världen!!

Seriöst!

Börjar bli grymt less på människor som vill göra reklam för sin j*vla blogg i mitt kommentarsfält. Men alltså lägg av! Jag tittar inte ens in på era värdelösa bloggar. Så seriöst, skit i att göra reklam för eran blogg i mitt kommentarsfält. Tack så himla mycket på förhand!!!

Sommaren har kommit till Piteå !

Har inte direkt varit väder för något bloggande. Detta har vi gjort de senaste dagarna
Torsdag tog jag mitt första dopp på Norrstrand, brände mig även för första gången i mitt liv...
Fredag åkte vi ett helt gäng till Havsbadet för att komma undan den stekheta värmen i stan. Emma på bilden!
Dessutom så blev jag ännu mer solbränd och röd som en räka, den smärtan ska vi inte tala om.
Tror det blir solskydd resten av sommaren! Men jag kan tala om att det kalla havet vid pite havsbad var skönt och det skrämde mig inte från att bada, hela tre dopp blev det under dagen!

Sedan har jag jobbat lördag - söndag. Och dagens väder är väldigt bra, jag klagar inte de minsta. Fast inne i lägenheten är det nog fortfarande ca 30 grader. Nu är jag ledig imorgon, så då blir det att ladda upp inför veckans tre arbetsdagar! Förhoppningsvis hinner man sola mellan dessa dagar och såklart ta ett dopp eller två. Men... jag ska inte glömma solskyddsfaktorn och systemkameran, den har jag helt glömt bort!

We Killing God In Everyone Of Us

AiluCrash - Turn the tide (cilla turns) official video



Jag dör lite gång varje gång jag hör den här låten. Den är så sjukt bra, jag ''hittade'' den bara för någon dag sedan på fb. På en sida som heter Jag saknar dig (official) och det är nämligen en kommande film, och jag antar att låten har något att göra med filmen men jag är inte så insatt. Jag är i alla fall kär i denna låt. 

- We killing god in everyone of us - måste va det bästa genom hela låten alltså!!

TUESDAY !

Då har man gjort sitt för idag! Har arbetat 9 timmar idag, såklart lunch och en liten rast på det men det blir ändå rätt länge. Men det gör mig absolut ingenting. Jag lärt mig otroligt mycket ännu och det går så himla mycket lättare tycker jag när man får arbeta så här många timmar! På morgonen måste jag erkänna att jag var absolut trögast i världen och väldigt okunnig. Men ''stressen'' la sig senare på något sätt. Nog om jobb!!

Nu är jag ledig ett par dagar, därför hoppas jag på att vädret är på min sida. Vill ligga och sola dagarna i ända med en kall och god Loka brevid mig. Nu är det bara så att brännan måste fixas!

Kort summering av min helg

Snart dags att sussa. Har vänt otroligt på dygnet under helgens gång. Inte alls bra! Tur att jag inte jobbar allt för många timmar imorgon, men ska se till att vakna tidigt ändå så man somnar i rimlig tid..

Fredag samlade vi ihop lite människor och skullle spela fotboll och dricka nån öl. Sagt och gjort, men de som kom var inte alls sugen på att spela så blev inte mycket av det. Åkte till någon random fest, eller nja kan inte direkt kalla det för fest, så vi åkte vidare eftersom Michael ville kolla in Frida & Robbins nya hus i Trollbäcken. Supernice har dom det! Sedan åkte vi in mot city, fixade lite käk och åkte hem till oss för att äta. - Sedan var kvällen slut och jag med den!

Lördagen sov man mest, sedan kom världens bästa mamma och vi åkte till mormor en sväng. Vi drack lite kaffe och köpte med oss världens godaste glass. Ibland kan jag sakna våra stunder, bara jag mamma & mormor. Dom var så länge mitt allt, det är dom ju fortfarande men idag har jag så många mer underbara människor i mitt liv som gör livet underbart att leva!

En liten kort summering av min helg. Nu laddar vi inför denna vecka. För en del gäller bal och student, jag önskar det var min tur i år också men tyvärr har jag redan gjort bort det!! Det roligaste jag gjort i hela mitt liv, så njuut nu alla ni, för om en vecka börjar livet på riktigt!

Vinn en Canon G11 hos Dennis M !


Klicka på bilden för att komma till tävlingsinlägget!

''Om betydelsen av hjälp utifrån''

För några dagar sedan mejlade jag en tjej på aftonbladet som jobbar med Barnfattigbloggen. Jag har blivit så berörd av vad hon och hennes kollega gör. Dom ger en röst åt alla de människor som är fattiga, uppmärksammar och arbetar för att det ska bli förändring. 

Jag mejlade och berättade hur jag haft det, att man kan vara lycklig även fast man inte har några pengar. Att jag sällan kunde hitta på saker med min mamma som att åka på semester osv. Men jag hade den fantastiska möjligheten att träffa två underbara människor som sedan blev min stödfamilj. Deras hem var mitt hem och vi gjorde massor av saker tillsammans. Samtidigt fick min mamma avlastning på helgerna vilket innebar att hon kunde vila upp sig och samla krafter. För det är väldigt svårt att vara ensamstående med barn.

Igår ringde Kristina mig och jag fick svara på några frågor.
Hur resultatet blev får du själv läsa!

Om ni klickar på bilden nedanför kommer ni till blogginlägget med min intervju.

Vänd blad NU!

Herregud nu har bägaren helt runnit över för mig. När ska detta elände ta slut och vem fan tjänar på det? Det är de absolut ingen som gör annat än aftonbladet som hovar in fullt med pengar på grund av deras jävla rubriker. Aaaaah, jag är så irriterad.

Aftonbladet har idag några frågor som dom ställer till sina läsare, två ser ni här nere, vilka är ganska tydliga.
''Hur tycker du media granskar kungen?'' de flesta har också svarat ''För hårt''
''Hur tycker du Sverige ska gå vidare nu?''där svarar de flesta ''Vi vänder blad''

För det första så är det aftonbladet och alla andra kvällstidningar som ska ta och vända blad, ingen annan. Kungen må ha gått på strippklubb och försöker nu förneka det (de är helt klart fel av honom, men...) hur tror ni han framställs om han skulle säga - Ja absolut, jag har gått på strippklubb? Det är tydligen himla hemskt att vi har en kung som gått på strippklubb och sett nakna tjejer.... Men hur är det där hemma egentligen? Hur mycket nakna tjejer tittar inte en helt ''vanlig'' karl på? Bara för att kungen har en titel innebär det inte att han ska vara mindre människa för det. 

Ni gör sörja av ingenting. För det andra, kronprinsessan Victoria kommer få sin plats och sin tron i framtiden. Men hennes tid är verkligen inte här än och jag hoppas för allt i världen att detta inte slutar med att kungen avsäger sig tronen. För hon passar inte på tronen ännu, bara för att hon gått och gift sig med en man av folket är hon inte redo..

För i övrigt tycker jag heller inte att kunga familjen bidrar med så himla mycket till Sverige annat än att vinka till folket, vara närvarande vid olika tillställningar osv, så vad tusan gör det om man går på strippklubb? Ja åssit. Glöm inte bort - han är inte mer än människa.

Aftonbladet, lägg ner nu!!!

Tävling ! hos Dahlarna



Gå in och tävla om en Tassimo!!
(klicka på bilden för att komma till dahlarna's blogg!)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!