ALMOST 21 !

Då har man planerat årets kalas och inflyttningsfest. Både jag och mamma fyller ju år den 5:e oktober. Mamma blir 47 år och jag såklart 21 år. Får se om det går bättre att planera det här året, för sist gick det ju nämligen inte så bra. Min blindtarm bestämde sig ju för att brista just under kalaset och födelsedagsfesten så jag fick skjuta upp det några veckor. Min 20 års dag blev verkligen inte som förväntat och jag kommer minnas den hela livet. Det som finns kvar idag är ett otrevligt ärr på magen. Men jag hoppas att gå ner några kilo i vikt och hoppas att ärret kan ''krympa'' lite. Annars vet jag inte vad jag ska göra, för så vill jag inte se ut.

Men som sagt, den 8:e smäller det.
Våra bästa vänner och min släkt
(vilken är ganska stor) är såklart inbjudna ♥

WISHLIST 2011

Fyller ju snart hela 21 år så jag ska passa på att berätta vad som önskas.

En onepiece från PieceOfNorway - Den på bilden vill jag bara ha, så sjukt snygg! Dock endast ett använda hemma plagg och mysa i men framförallt använda flitigt i skidbacken under vintern/våren. Jag dör faktiskt lite grand varje gång jag ser ungdomar som går omkring med dom på stan, nänänä!

Pengar -
Nu ska här tas körkort. Pengar det behövs alltid och är en väldigt uppskattad present.

Presentkort på KanDee Shop - Dom har så underbara saker där som jag bara vill haaa!

En dröm är att kunna besöka Studio 54 men min älskade Michael med hotellövernattning och hela kittet.
Såklart på Piteå Havsbad!

Två böcker som jag också suktar efter är Varför gråter inte Emma?
och
Skamfläck med Caroline Engvall


Efterlysning..

Har hunnit med en Ikea resa och jobbat lite så här i början på veckan. Ikea resan var inte jätterolig, det var så himla stökigt i butiken pga ombyggnationer så det blev mest tittande och köp av småplock. Två skrivbord var det enda större grejjerna vi köpte.. Men bilderna kommer när allt är klart, för nu har det tagit slut på pengar så investera mer det får vi göra till nästa månad. Det gäller att prioritera och nu var det tydligen en tv som var nummer ett så vi får väl se...

Fick en fråga av Emelie om programmet på tv4 nyhetsmorgon som jag var med i finns kvar på internet. Tyvärr hittar jag det inte alls. Så nu undrar jag om någon i min närhet har spelat in det på en dvd skiva eller liknande så att jag kan sätta in det i min dator? Kom just på att det är lite tråkigt att inte ha det kvar, det är ju trots allt ett minne för livet. Och jag var inte nog klok att spela in det själv. Men allt gick ju så fort och hipps vipps så satt jag där i direktsänding bland alla kameror... Hör gärna av er till mig om ni har det! ;-)

Haparanda på måndag !

Nu har jag bläddrat igenom Ikea katalogen säkert 100 gånger för att inte överdriva. Helt plötsligt så kan jag inte komma på vad jag ska köpa annat än skrivborden och datastolen. Men jag antar att jag får lite inspiration på vägen dit eller när jag väl är där. Något som jag verkligen skulle vilja ha är ett vitrinskåp som man hänger på väggen. Men det verkar vara en utgången vara eftersom den varken finns på internet eller i katalogen. Det var väl säkert något år sedan jag såg den men nu känner jag verklligen att jag vill ha just den! På måndag bär det iväg mot Haparanda och Ikea.

Det blir dessutom att göra en väldigt jobbig grej som jag väntat på länge.
Hoppas det går fort och smärtfritt för jag är jättenervös redan nu.

Drömmer om bebis..

Det ska verkligen bli skönt att gå till jobbet imorgon. Nu har jag varit ledig tre dagar och har för det mesta rullat tummarna och varit väldigt rastlös. Så nu hoppas jag att det blir en massa kunder i helgen för jag är fylld med massa energi!

Nu har vi bestämt att börja med körkorts teori på måndag så då får jag mer att göra under dagarna jag är ledig. Tack och lov! Både Michael och jag ska försöka ta körkortet nu, så fort som det går. Jag har satt mitt mål till någon gång efter jul. Jag hoppas att jag kan hålla i och verkligen gå in för det den här gången. Men jag måste släppa tanken på att det är ointressant och svintråkigt. För när jag har bil kan jag ju göra en massa annat. Tex en fördel om man ska skaffa barn och vill bli väldigt lat och bekväm ;-)

Såg världens sötaste bebis idag. Jag börjar redan längta efter den dagen det är min tur. Hade jag fått bestämma hade en bebis redan varit här. Men då har min kära pojkvän tänkt på det där som man verkligen ska göra, ekonomi ;-)) Men jag har mina drömmar iaf tills allt blir verklighet! ♥

Jag tänker på dig Ajje..

Under dagen har jag plockat upp mina sista lådor med personliga saker. Det var en massa kort från det jag var liten, bebisboken, en bok om händelser som skett i min familj, dödsanonnser och dylikt som mamma klistrat in och skrivit så fint om.

Men jag har hittat massor med kort som gör mig väldigt rörd. I mitt liv har det funnits två djur som jag älskat så innerligt, av hela hjärtat. Först och främst hittade jag flera kort på mig och Ajje (mormor & morfars hund - en finsk lapphund) som var lika gammal som mig. När jag låg på golvet och kröp då var han en liten valp. Vi växte upp tillsammans, såg varandra varje dag. Jag gick ofta ut med honom på promenader, lekte och busade. Fast de sista åren orkade han inte så mycket. Och idag när jag såg det där kortet kände jag en sådan längtan efter honom. Han är den finaste hund jag någonsin sett och kännt. Att ett band mellan en människa och ett djur kan vara så starkt. Jag kommer fortfarande ihåg den dagen han blev sjuk. Och låten ''Mandy'' spelades upp på mormors radio precis i det ögonblicket jag skulle säga hejdå för sista gången. Den låten kan jag knappt höra på idag utan att gråta. Det är min och Ajje's låt. Hur som helst var det väldigt svårt att ta farväl, man såg direkt i hans ögon att han visste vad som väntade. Samtidigt var han gammal och hans stund var nog ganska kommen, men vi hann fira våra 14 års dagar tillsammans och det var fantastiska år med en underbar hund.



Det andra djuret får bli en annan historia,
det var min katt Sotis som en dag helt plötsligt aldrig kom hem igen :'-(

Must Have!

bilden är tagen från vinyla hem
Det här står högst upp på önskelistan just nu. Ett väggord med precis den texten som är på bilden. Jag tycker det är så fint. Tror att det skulle passa perfekt i våran nya hall. På ett sätt är man lite less väggord men dessa tycker jag är mycket finare än dom som finns i stål eller något annat material. På Vinyla Hem har dom förutom väldigt bra priser, väldigt mycket att välja mellan. Ska sitta och planera under dagen och förhoppningsvis kan jag bestämma mig och lägger en beställning.



Klicka på bilden ovanför för att komma till deras hemsida.

Min Tassimo T20

Nu har den en alldeles egen plats i köket brevid spisen. Den gör sig väldigt bra där.


Det är troligtvis det bästa köpet under året 2011. Jag älskar kaffet och det går åt som smör här hemma. När jag köpte den fick jag med alla möjliga kaffe sorter men det tog slut snabbt. Då kom presentkortet på 200 kr till god användning eftersom man fick det när man köpte den. Det kaffet är redan slut det också. Det blev en dyr utgift att ha köpt Tassimo T20 men det är så värt det. Om jag var du skulle jag köpa den med en gång.

Vila tryggt - Sonja Aldén

Vila tryggt som ett barn vid mitt bröst

Jag ska ge all min kraft och min tröst 
Jag kan känna ditt bultande hjärta 
Jag kan höra dess skälvande röst 

Jag ska vagga din oro till lugn 
Jag kan se att din börda är tung 
För dina ögon bär skuggan av sorger 
Alltför stora för någon så ung 

Låt mig torka din tårade kind 
Jag ska stå där vid trygghetens grind 
Tills du vågar att åter gå genom 
Tills du ser där din tro blivit blind 

Vila tryggt som ett barn vid mitt bröst 
Jag ska ge all min kraft och min tröst 
Jag kan känna ditt bultande hjärta 
Jag kan höra dess skälvande röst 

Jag kan höra dess skälvande röst


Lediga dagar!

Så har man jobbat en av tre dagar den här veckan. Är ledig tills på lördag och det känns faktiskt lite tråkigt måste jag säga. Vad ska jag nu förgylla mina dagar med? Men jag ska inte klaga, utan istället skatta mig lycklig att jag har mina få timmar i veckan. Det är ju alltid något och jag klarar mig på det.

Skulle vilja shoppa men varje gång jag loggar in och ser hur mycket pengar jag har kvar på kontot efter den här månadslönen får jag bara ångest. Det verkar också som att ju mer man köper ju mer vill man ha. Det går inte så bra att bo med Michael heller som surrar om ny tv, ny dator och en massa andra tekniska prylar som man vet kostar skjortan. Nu ska ni dock inte tro att jag är fattig. Har några tusenlappar kvar på kontot men som sagt, mycket har gått åt..

Imorgon ska jag till tandläkaren och som vanligt har jag inte använt mina gummiband. Var ju så himla duktig i början av året och några månader tills det blev sommar. Då försvann alla rutiner och helt plötsligt blev jag ju med jobb också. Där VÄGRAR jag ju använda dom såklart. Väntar mig världens utskällning imorgon. Men jag hoppas ändå jag får dom sista dragen i övergommen fixade så att jag lagomt till julen kan kalla mig tandställningslös.

Tävling Ur & Penn Julkampanj 2011

Vet ni om att vi har en tävling på Ur&Penn nu?
Du kan vara med och tävla om att bli modell för årets julkampanj.

Kom och hämta tävlingstalong i butik!
Och det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, man eller kvinna, lång eller kort,
alla är välkomna och tävla!

Äntligen!

Nu är vi äntligen installerade i våran nya lägenhet. Jobbigt har det varit men nu är vi här. Vi är långt ifrån klara men har ändå kommit långt. Idag har vi äntligen fått våran nya soffa, fick vänta på den några dagar men det gör absolut ingenting. Trodde vi skulle få vänta så mycket längre. Och sängen den ska vi inte ens prata om, gud så gudomligt skön! Jag sover som en prinsessa på nätterna. Underbart.

Mamma var och hjälpte mig hänga upp gardiner och gjorde fint förra veckan, tyvärr försvann en stor del av lönekontot då också.. Men när jag ligger i mitt nya sovrum så spelar det ingen roll, dom har ju verkligen gått till något bra och fint. Inte till något onödigt precis. Men hur roligt tror ni det var att spendera pengar på gardinstänger? Känns att man börjar bli vuxen...


Här är våran nya soffa! Visst ser mattan lite liten ut? Tror den får flytta in i spelrummet och så får det komma dit en ny matta till tv rummet. Orkade inte lägga iordning kuddarna medans jag tog kort så det får ni stå ut med! Det är ju några stycken som ska fixas till om man säger så... Och ljustaken på tv bordet ska bytas ut mot några nya från Indiska som jag ska införskaffa mig imorgon.

Förutom detta så har jag även nya fönster, en ny kran i köket, en ny kyl & frys, ett nyare badkar och en ny spis som inte kommer från 70 talet.  (kan även tillägga att vi kommer rymma en tvättmaskin i toaletten)
Lycklig kan det stavas!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!