Alexandras Möhippa 28/8-10

I lördags var det alltså dags för Alexandras möhippa och kvällen blev väldigt lyckad tycker i alla fall jag! Alla skrattade och hade trevligt så jag tycker värden och värdinnan hade lyckats väldigt bra. Värdinnan är ju min syster så jag har ju fått ta del av alla hemligheter i förväg :)

Dagen började i alla fall klockan 14.00, då skulle vi tjejer besöka Lustgården i Piteå för ett Kläm och Känn party! Bruden visste ju såklart ingenting och hon fattade noll när vi körde runt med henne i bilen. Hon blev nästan lite åksjuk av ögonbindeln!

Så här vacker var hon med en fjäderboa, ögonbindel och en hemmagjord tiara!

Kläm och Känn partyt var lyckat och bruden fick med sig ett presentkort på 350 kronor hem! Klämma och Känna fick vi verkligen göra!!

Efter kläm och känn partyt drog vi vidare till Bergsviken. Där bor brudgummens syster. Vi blev bjudna på välkomst drink och ostbricka i bastun. Vi badade Jacuzzi och mådde väldigt gott. Tyvärr blev det inge mer bilder där eftersom alla badade, typiskt! Sen efter ansiktsmasker i bastun och en dusch så var det dags att göra sig i ordning. ''Festklädd'' lyder nu temat resten av kvällen..

Vi åkte vidare till Munksund där brudgummens bror Christoffer bor. Här är partyt för både möhippa och svensexa, här möts vi alla upp! Ett ganska megastort tält är uppställt på bakgården. Och vi tjejer blev smått förvånade när vi kom fram. Killarna var minsann ganska mycket mer rundare om fötterna än vad vi var!
Speciellt den blivande brudgummen!

Kvällen fortsatte länge och det bjöds på Tacobuffé i tältet. Mycket skratt och fulla människor! Vid tolvslaget drog de flesta ut på krogen och där dansade vi hela natten lång. Här ovanför ser ni en bild på en superglad brud och en brudgum som masserar värdinnan för kvällen.

Har mer bilder men dom vågar jag inte visa, vill inte hänga ut någon HAHA :)
Inte den bästa kvalitén men syster tog bättre bilder så dom kommer senare!

Frågeställningar - Personligt Brev

Efter att ha städat kände jag mig så oerhört oeffektiv eftersom Michael sitter och pluggar. Liksom, vad gör jag med mitt liv? Sitter vid datorn 24/7. Är så jäkla less på att bara vara hemma och göra ingenting. Så det resulterade i att jag sitter och skriver ett nytt CV och ett Personligt Brev.

Det personliga brevet har alltid varit så jäkla jobbigt. Jag har liksom aldrig fått ihop ett. Men för en stund sen kom jag på smarta frågeställningar som man kan börja med att svara på, sen skriva ihop ett brev. Så här:

- Vad har jag att erbjuda?
- Varför skulle jag passa för just det här yrket?
- Varför är jag intresserad?
- Vad är det jag tycker är roligt?
- Vad krävs för tjänsten?
- Vad är det som driver mig?

- Vad har jag lärt mig av mina tidigare arbeten?
- Vad har jag gjort tills nu?
- Har jag någon utbildning som är relevant till jobbet?
- Vilka arbetsuppgifter
(för tjänsten du söker) stämmer överens med dina egenskaper?

- Vilka är mina egenskaper? Skriv en mening om varje egenskap.
- Har du utvecklat någon egenskap under ditt arbetsliv?
- Har du kommit på att du passar för något speciellt? (arbeta med andra, någon arbetsuppgift, självständigt arbete? etc)
- Något om ditt privatliv (flyttbar? tillgång till bil?)

Dessa frågeställningar är bra att svara på innan du börjar skriva. Sedan skriver du ihop ''svaren'' du fått av dessa frågor. Men kom ihåg att inte skriva för långa stycken eller alldeles för långa meningar. Börja också de personliga brevet på ett intressant sätt och knyt gärna ihop med ditt CV. Det är mina tips till dig!


CLEAN UP

Halloj! Redan tisdag, börjar närma oss bröllopet med stormsteg. Och jag hittar inte min kamerasladd så jag kan tyvärr inte föra över några bilder. Jag hittar aldrig någonting när jag väl behöver det.. Ska dock in till stan och fixa en ny tror jag!

Ska förbi farmor idag tror jag, var så länge sedan jag träffade henne men först är det städ dag på schemat! Förra inlägget var ju från telefonen, har aldrig gjort det förr men det var ju skitenkelt.

MÖHIPPA!

Nu är det Möhippa och party:) Bilder imorgon!


SECRET

Hann inte med att lägga in några bilder igår eftersom det blev så sjukt sent jag var hemma. Och när jag kom hem färgade jag håret så ingen tanke på bloggen :) Igår fixade vi något hemligt. Så tragiskt när man inte kan skriva vad eftersom vem som helst kan läsa :) Det hemliga kommer i alla fall äga rum under dagen och till sent i natt! Så blir inte så aktiv idag!

Men mer bilder utlovas, tar med mig digitalkameran!

HALLELUJAH

Det var länge sedan jag var så här lycklig. Har fyndat något otroligt på stan idag! Har inte shoppat ordentligt på flera månader eftersom pengarna inte riktigt funnits men nu har jag varit tvungen lägga ut lite mer, eftersom jag ska på Bröllop nästa helg! Fick otroligt mycket ändå för så pass lite pengar, ska ta bilder och visa er senare!

Snart ska jag på äventyr med min syster och hon ska även hjälpa mig att färga håret.

MOVIE TIME

45 läsare på den dag, jag tror jag trillar av stolen! Men det är antagligen för att jag lagt ut en annons på dom snygga skorna från La Redoute. Men det är inte så många som hört av sig så man kanske sänker priset på dom lite!

Har just myst framför tv:n till en film och snart är det läggdags, mycket som ska fixas imorgon. Så fort jag kommer hem från stan blir det att färga håret, kan ju inte se ut såhär längre det är ju riktigt äckligt gräsligt hur min hårfärg ser ut. Få se om jag kör på Chokladbrun eller lite mörkade när jag ändå håller på.. Svårt de där. Om det blir bra ska jag lägga upp lite bilder :)

Verkar som det blir mer film innan läggdags, vi hörs imorgon!


LULEÅ TODAY

Sådär nu är allt som det ska igen, hade mixtrat med något inlägg så att menyn hade hoppat längst ner. Lyckat Evelina! Men som tur var är supporten snabb och dom fixade det fort som f*n, trodde jag verkligen inte..

Idag har jag följt mamma till Luleå (eftersom hon skulle på mammografi och klämma brösten) och när vi väl kommer dit ska hon inte ens infinna sig där idag utan på måndag morgon kvar i åtta på morgonen. Mindre bra och ett x antal mil har hon kört i onödan. Men jag fick i alla fall sätta mina fötter i Luleå City. Och jag skulle inte ljuga om jag sa att varenda butik jag gick in i var helt ombyggd, tex H&M, det kändes hur stort som helst...

Det fick inte följa med mig något hem heller. Annat än en slingfärg (fast det köpte jag på ica i Piteå) Fast jag har prövat massvis med klänningar och byxor, tröjor etc. Men imorgon blir det stan igen och då måste (!) detta följa med mig hem:

* Heat Spray Protection
* Jeansleggings (helst två)
* Skor
* En tröja eller blus
* Hårfärg Chokladbrun
* Smycken
* Bikini (feeel tid!)

Så har inte jag bockat av den listan tills imorgon ligger jag illa till. Det är sånt som verkligen måste finnas från och med lördag. Men jag fixar det. Slingorna som moster gjorde på mig idag blev en flopp, det syns inte ett skit på ett ungefär. Bara i hårbotten. Mitt hår är helt fucked up! Nåja, får köra brunt så länge jag lever eftersom det varken går att avfärga eller slinga (som frissan rekommenderade t.om)

TWISTED SISTERS

L U L E Å   KALASET !


GRATEFUL



Ibland när jag mår dåligt och inte alltid är på topp då skriver jag alltid ner mina tankar på ett papper. Det är ganska skönt att få ner alla ord på ett papper och verkligen se hur man känner sig. Jag har skrivit i alla år jag kan komma ihåg. Så det är rätt många kollegieblock som infinner sig i mitt förråd och här hos Michael. Tanken är att jag en dag ska kunna göra en egen bok av alla mina tankar och funderingar. För min egen skull men också för alla i min närhet som kanske inte riktigt vet varför jag betett mig som jag gjort, varför jag hade det humöret jag haft och hur mitt liv tog en rejäl jävla vändning hösten 2007..

Att göra en bok låter som en himla stor grej men det finns olika företag som gör de bara för nöjes skull egentligen. Det skulle i alla fall vara en rolig sak att göra, kanske ge mamma i julklapp eller något. Jag vill bara att alla ska veta vad dom betytt för mig alla år och vad dom egentligen har hjälpt mig igenom. Boken kommer också handla precis som rubriken här ovanför, hur det är att faktiskt sakna en förälder i 17 år. Det som ska understrykas är att jag hade också turen att få uppleva livet med båda mina föräldrar och det är inte många alls som får den chansen. Därför har jag också mycket att vara tacksam för.

Boken kommer att handla om;
barndom - uppväxt, tankar och funderingar, kärlek, saknad och sorg, besvikelser genom åren, jag står på egna ben, humör förändringar, tacksamhet, medberoende, hat, droger & alkohol, lågstadiet, gymnasie tiden, självkänsla, självförtroende, hjälp på vägen, hat & säkert mycket mer!

PICTURES FROM YESTERDAY

Jag har lovat bilder och bilder de ska ni få. Men dock bara på mitt hår. Och jag tänker börja med att be om ursäkt eftersom bilderna är av den sämsta kvalitén i världshistorien. Har ju nämligen ingen systemkamera så det blev kassa mobil bilder. Men hörrni, det får duga!

Håret före klippning.
Skratta inte, jag vet att färgen är hemsk.
Men det ska ändras imorgon..
Jag ser till och med härifrån hur jävla nött det var!
I ginatricots provrum, här är jag klippt. Men man ser bara baksidan.
Jag blev nöjd, fortfarande långt men med lite mer liv. Enkelt men snyggt.
Hittade även dessa kläder på gina. Ett par svarta jeans och ett linne.
Jeans - 199 :- (kunde dessutom ha strl 26!) Linne - 129 :-,
ska nog köpa det imorn för sist kunde jag inte bestämma mig..

BRILLIANT BLUE

Gissa vad jag just gjort? Eller det kanske är lite svårt att gissa! Loggade in på min mejl för ett tag sedan och fick se att Fargadelinser.se hade skickat ett nyhetsbrev. Alla färgade linser för bara 149:- . Så jag bestämde mig för att pröva ett par med styrka i färgen Brilliant Blue, har alltid älskat blå ögon tycker det är få fantastiskt vackert. Jag gillar dock min egen ögonfärg också eftersom den är lite ovanlig men jag ska iaf testa detta, då slipper jag även glasögonen som jag bara irriterar mig på!
FreshLook Colorblends Brilliant Blue.

CITY HERE I COME

Alldeles strax så kommer storasyster och hämtar upp mig, vi ska en sväng till stan. Fick just höra att jag måste skaffa en bikini tills på lördag också vilket är helt fel tid att söka efter.. Så ni kan ju önska mig lycka till? Min bikini som jag var förälskad i lämnades på en fest någon gång i sommar och jag vet inte ens om jag hinner få tag i den tills i helgen. Dumma mig!
Måste inhandla allt annat också så som strumpbyxor, skor, en klänning (eftersom den jag beställde från Nelly är genomskinlig vid grenen. Alltså inte snyggt.. Förresten, tur att jag är värd över 11.000 kronor just nu! ;) Sommarens slit är nu ett minne blott..
Kanske hinner jag föra över några bilder senare.

MY HAIR IS PERFECT

Äntligen har frissan satt saxen i håret och mitt hår är äntligen som nytt. Lite kortare men inte mycket och det är jag glad för. Älskar mitt långa hår. De blev ingen lugg heller, för jag fegade ur. Frisören trodde inte det var någonting för mig heller så hon ''flikade'' den istället. Sen klipptes håret upp lite så det slipper se så platt ut hela tiden ! Jag blev faktiskt grymt nöjd. Men ni får inte se bilder förens på torsdag då jag har färgat och gjort klart allt ;)
Blev faktiskt fint väder idag, blev helt förvånad när jag steg upp. Imorgon blir det stan med storasyster och då får man en fin lön + dagersättning :)

SUMMERTIME IS OVER

Såhär fint väder har vi haft sedan lördag morgon. Härligt? Nej verkligen inte. Kan lova att det var grymt kallt att cykla till och från stan idag. Det känns att hösten är här och jag har ångest över att jag inte gjort ett skit på hela sommaren förutom att jobba. Därför har jag knappt några bilder eller minnen som består från sommaren 2010 men jag antar att det är mitt eget fel. Men det finns ju också en orsak till varför man inte orkat göra speciellt mycket. Har blivit många tårar och besvikelser, långa nätter och mycket funderingar.

Men nu ska jag göra mig en varm kopp te och tända lite ljus innan jag går och lägger mig. Det är något som verkligen får mig att slappna av. Imorgon får jag äntligen klippa mig!
Sov gott där ute.

MUST HAVE, H&M HOME

 

 

 

Gardiner 299:- / par

Rosettkorgar 49.90:- / 2st

Påslakan set 199:-/st

Dra på lakan 129 :-/st

Kökshandduk 49.90 :-/st


Detta vill jag ha tills jag och Micke ska flytta ihop i en alldeles ny lägenhet tillsammans. Korgarna med rosetterna tänker jag ha i badrummet. I de rosa ska mina småting förvaras och Michaels i de svarta! Sedan ska vi investera i en ny säng (dubbelsäng) först blir det madrasser och sen får man spara till den vita sängen jag sett på Ikea. Men mycket vill ha mer, bara börja vända på alla slantar!

Bilder: H&M

Kollage: evelina


B L O G G T I P S

 

Hittade den här bloggen för ett ganska bra tag sedan via Blogg.se's framsida (där finns hon nu också!) . Och sedan dess har jag följt bloggen konstant varje dag. Hon skriver mest om mode & heminredning. Men det jag gillar mest är att hon alltid har så fina foton i (nästan) varenda inlägg! En blogg blir så mer intressant med snygga bilder. Just nu är hon i New York och vet ni vad? Vi läsare får såklart följa med dit också!

Säger bara det, den bästa bloggen jag läser nu!

Besök henne; Therez


CHANGE OF HAIR

Min frisör blev sjuk idag så det betyder att jag inte sitter i frisörstolen och klipper mig just nu, hade verkligen sett fram emot de. Men imorgon klockan ett fick jag en ny tid så jag hoppas på att inte den personen också blir sjuk. För jag måste verkligen klippa mig. Vet inte när jag gjorde det sist men det handlar om år.
På torsdag ska moster hjälpa mig att färga håret också eftersom mitt hår kommer att skrika orange efter klippningen. Jag ska satsa på chokladbrun med gyllene slingor. Tycker det är så vackert. Egentligen skulle jag vilja ha Carolina Gynnings hårfärg för den är to die for.

I LOVE THE WAY YOU LIE

Saknaden av dig är så otroligt svår. Har inte träffat dig på flera veckor och det har väl varit rätt skönt på sina sätt men jag kan inte sluta tänka på dig. Hur bra du faktiskt hade det och vad roligt det var att kunna komma till ditt hem när man ville och bara hälsa på. Om jag bara visste om du någonsin kommer delta igen.. De är det som är så svårt. Jag vill veta om jag ska sluta hoppas eller om det fortfarande finns någonting att hoppas på. Hoppet verkar liksom aldrig någonsin släppa inom mig. Det finns där hela tiden. Jag saknar dig så förbannat pappa, kom tillbaks till mig och var delaktig igen. Snälla?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!