DIGGILOO

Börjar bli ganska less att missa en hel sommar igen. Visst har det varit varmt, men då har jag för de mesta jobbat. När jag väl varit ledig har det antigen varit regn eller blåsigt så att det inte gått att göra särskilt mycket. Känns ganska trist att sommaren snart är över.. Men som tur är har man något att se fram emot i höst, en ny lägenhet! Kanske den inte blir lika deprimerande som alla andra höstar kanske..?

I lördags var jag och mamma i Storforsen för att kolla Diggiloo, det var lika häftigt som när vi var där sist. Fast den här gången lyckades vi hitta en väldigt bra plats i skogen. Inget hällregn som sist utan varmt och skönt. Ett minne för livet. Snacka om att man fick världens gåshud när tusentals människor ställde sig upp för att hedra det norska folket pga terrordådet, i en norsk nationalsång. Det var mäktigt och en väldigt bra inledning på en tre timmar magnifik show. Värt pengarna det var de verkligen. Tro det eller ej men precis som Piteå Tidningen skriver, så var det Tomas Di Leva som levererade den här gången. Otroligt nog.

Nu drar Piteå Dansar Och Ler igång, troligtvis för sista gången (enligt mig). Och jag känner bara gud så jobbigt. För min del hade dom kunnat slå igen kalaset redan i år. Turisterna som lockas hit är dock värt det. Det gillar vi ;-)

NYTT OCH FRÄSCHT!

Vet ni? Igår var vi och beställde säng och soffa! Kommer bli hur bra som helst när vi flyttat in i den nya lägenheten. Jag är faktiskt riktigt nöjd, även om jag ville ha en soffa med fasta kuddar och en kontinentalsäng. Men nu blev det en större soffa med lösa kuddar och två vanliga resårbottnar med en mycke bättre bäddmadrass. Ångrar nu att vi inte köpte huvudgaveln men vatusan... Man kanske kan önska sig i present ;-))
Snart är den våran, Liverpool U-Soffa, från Mio ! Till den ett nytt tvrumsbord i vitt...
Fanns tyvärr ingen bild på bordet ute på internet.. Ni får komma förbi och se de istället ;-)
180 cm säng inte riktigt tyget som är på bilden men mörkgrå kommer den o va!
Det är en nöjd Evelina förtillfället!

Oändlig längtan! - 51 dagar kvar

Äntligen är man ledig i två hela dagar, det känns underbart! Har jobbat ganska mycket på senaste tiden så det ska bli riktigt skönt att bara vara hemma och dona på. Ska laga oss någon god mat imorgon, har inte riktigt orkat på senaste tiden. Kylen ekar nästan, det har den aldrig gjort förut.. Kanske både jag & Michael kan börja gå ner i vikt av att jag börjat arbeta ;-)) Nää, så farligt är det inte..

Ska försöka ringa några viktiga samtal dagarna jag är ledig, är så himla mycket man måste fixa när man ska flytta. Min lägenhet är ju borta nu iaf, det var en jobbig vecka när den skulle tömmas eftersom jag jobbade som mest då. Min underbara mamma fick tyvärr ta det tyngsta eller rättare sagt det mesta.. Det är jag henne evigt tacksam för, men hon får slippa nästa flytt, då får hon stå och se på och göra kaffe istället ;-) hihi. Jag har slängt de mesta däremot, tror jag kom upp i tre säckar kläder, ganska oanvända. Massa gamla leksaker etc, fast de finaste barnkläderna har jag faktiskt sparat tex min första julklänning! De mesta jag har är dvd filmer + böcker i massor.

Tele2, Hsb, Bredbandsbolaget, Nordea, Mio, Jysk, Ikea - Saker som ska ringas till och besökas innan vi ska flytta! Men samtidigt ska vi njuta av sommaren. Kommer bli en underbar höst med nya möbler, ny lägenhet och verkligen kunna leva ett riktigt samboliv, ska bli så otroligt skönt att kunna packa upp MINA saker som varit nerpackade eller i fel lägenhet under två års tid. Jag längtar så jag dör! ♥ Tänk jag får egna garderober att packa upp mina kläder i, istället för en liten byrå i hallen. Och dessutom delar vi på allt, det är nog faktiskt det bästa: att kunna bidra till hälften av mina egna tjänade pengar! Dessutom så ska vi plugga inför körkortet tillsammans och peppa varandra!

Jag ljuger inte om jag säger att jag är så jävla lycklig.
Livet leker och jag älskar min Michael maaassor ♥

LYCKLIG

Ännu en dag på jobbet och jag stortrivs verkligen. Ibland undrar jag om det verkligen är sant! Har hamnat bland ett härligt gäng där man får va med om en massa skratt. Någon gång i livet antar jag att man ska få vara riktigt lycklig, precis som jag känner mig nu.

Tyvärr kom jag inte in på utbildningen jag ville gå, som det ser ut är jag 9:e reserv, så mycket kan ju ändå hända ännu. Får se det positivt, jag har för bra betyg. Dom tar först och främst in de som inte har några avgångsbetyg. Men det har ju jag... Så kan det gå. Kanske det blir något annat jag pluggar till, om möjligheten finns..

Måste ändå försöka hitta något mer till hösten eftersom jag måste klara av att betala hyran på våran lägenhet. För på soc får man ju minsann inte gå om man är sambo! Michaels studiebidrag ska ju tydligen räcka hur långt som helst...


Nog om det, jag har då världens bästa jobb & arbetskamrater! ♥



En bild från gårdagen. Spenderade min lediga dag på Havsbadet med Michael & hans lillebror.
Det var riktigt härligt att bada, det var en massa vågor!
Däremot blåste det lite väl mycket så för mig blev det bara ett dopp ;-)

SOMMAR 2011!

Nu är det sommar vilket innebär att man inte har tid/ork till att uppdatera. Nåja vad gör det när man kan arbeta och vara ute i solen sina lediga dagar? Vi ska alldeles strax åka mot Havsbadet och ta oss några dopp. Ska bli skönt!

Längtar tills nästa vecka, då blir det lite fler lediga dagar! :-)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!