En bättre avslutning på 2011 ;-)

Hur kan man glömma det viktigaste som hände under 2011?
Jag glömde de mesta om jag ska vara ärlig.

Det bästa köpet 2011. Våran nya soffa och sprillans nya säng. Som kom precis lägligt tills vi flyttade in i våran första gemensamma lägenhet (ja i alla fall på papper) . I september flyttade vi in i en väldigt fin och fräsch trea här på durrnäs och för första gången i mitt liv känns det som om jag kommit hem. Jag känner mig så trygg och lycklig här. Och fint har vi fått det. Allt de där jag drömt om ett ganska bra tag har vi nu åstadkommit!

Ett stort ångest moment förlorade jag även under sommaren 2011, då blev jag av med min lägenhet på Annelund vilket kändes som en oerhörd lättnad. Har aldrig trivts där. Men jag antar att jag aldrig gav de en chans heller. Det började så himla fel men det slutade tusen gånger bättre.

2011 var väl också det år som jag verkligen började älska att laga mat av alla de slag. Många timmar har gått åt till att stå vid spisen men det var verkligen värt det. Det största av allt är väl att jag lärt mig göra palt. Ni skulle se lyckan i mormors ögon när hon fick veta det ;-)

Och allt eftersom tiden går så känner jag mig bara lyckligare med Michael och vet att jag har hittat min drömprins. Han gör mig så lycklig ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!