Vi kommer aldrig ha ett lika värde, vi kommer aldrig behandla varandra med respekt!

Jag börjar bli så less på att läsa alla tidningar. Det står bara om misärer. Den efter den haffas för att dom är drogpåverkade, det står sjukt mycket varje vecka bara i Piteå Tidningen. Den och den misshandlar sina fruar. Politiker och högt uppsatta chefer har löner till förbannelse medans människor i Sverige står utan pengar och husrum... Våldtäkt, misshandel och mord. Hela tiden går det runt runt och det händer hela tiden!

Jag önskar vi levde i en bättre värld. En värld där alla har ett lika värde, där vi behandlar varandra med respekt. Det är bara inse att det aldrig någonsin kommer bli så.

Okej om man blir tagen för att man är drogpåverkad, det är en sak. Du väljer själv att ta droger och använda det så det är helt upp till dig själv om du vill förstöra ditt liv och leva som en hasch tomte. Om du däremot har stora mängder med droger på dig och säljer tycker jag det är lite värre. Att sälja borde va olagligt medans om du brukar droger borde det va lagligt, det tycker jag är rimligt.

Misshandel. Det finns inget värre än att misshandla den man älskar. Och det jag verkligen inte kan förstå är dom som misshandlar sina nära och kära när dom är fullständigt nyktra och sig själva. Slå dig själv istället, bespara andra dina aggressioner.

Alla våldtäktsmän borde få livstid. Dom förstör en annan människas liv på bara några sekunder. Om dom tar offrets liv, ja då kan staten se till att gärningsmannen inte har något till liv heller, de enda dom är värd är ett liv i fängelse.

Kan du ta en annan människas liv, alltså begå mord, så kan du lika gärna ta ditt eget liv. Det är liksom en bättre lösning.

Politiker - högt uppsatta chefer, sänk era löner. Det finns andra människor som behöver dom. Man behöver inte en lön på flera hundra tusen kronor i månaden för det hinner du aldrig jobba och göra rätt för. Ge pengarna till de människor som kan hjälpa till och se till så att alla personer i det här lander har tak över huvudet och pengar till mat.

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!