Utsiktstorn utan utsikt & rökkurer utan rökare!

Ja visst är det skrattretande. Senaste veckan har ju varit underhållande från kommunens sida. Varför lägga pengar på rökkurer när man planerar att införa rökförbud under arbetstid? Det är ca 270 000 kronor som våra kommunalråd har ''slösat'' bort anser jag, bara på detta.. Jättebra att kommunen ska bli rökfria och att den dyrbara arbetstiden ska innehålla arbete och inte rökpauser, men med rökfria arbetare så behövs väl inga ''rökrutor''?

Men sen har vi utsiktstornet... Utsiktstorn är väl gjorda för att man ska kunna se rätt långt och kunna få en annan utsikt än bara träd? Men så är inte fallet. Pengarna tog slut så dom kunde inte bygga det högre. Någon utsikt ska man ju inte tala om eftersom det enda man ser är träd. Återigen har kommunen lagt pengar på något som ingen har nytta av. För att åtgärda problemet så ska dom visst ta bort träd, vilket troligtvis innebär nya kostnader och ett ännu dyrare utsiktstorn...

Sammanlagt bara på dessa två saker har kommunen lagt ca 500 000 kronor på obetydliga ting. Pengar som jag gärna sett hamnat någon annanstans. Pengar till att göra något för Piteås ungdomar/äldre ja vad som helst egentligen.

Nästa steg som troligtvis kommer inträffa är att kommunen nekar att det är rökrutor dom köpt in och istället säger att det bara är för syns skull eller nått... vad tror ni? Jag tycker båda kommunalråden ska avgå, och det med en gång!

--->Aftonbladet<--- har uppmärksammat händelsen om utsiktstornet

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!