TANDLÄKARN!

Tiden och dagarna går så fort nuförtiden. Tycker man bara hinner vakna så ska man gå och sova igen. Ändå gör jag inget nyttigt och mina dagar blir inte särskilt innehållsrika. För det mesta åker jag in till stan och fixar små ärenden (handla plåster så att jag kunnat lägga om mitt sår har varit det stora to do en hel vecka nu) Och när jag ändå är i stan går jag till farmor och pratar lite skit över en kopp kaffe. Roligast är väl ändå storasysters lediga dagar för då passar vi alltid på att träffas, om det finns tid såklart.

Önskar att jag hade något mer att göra, som ett jobb eller studier. Försöker dock söka så mycket som jag kan och slipa på mitt CV lite eftersom men det är så svårt. Och min arbetsförmedlare verkar inte vilja ge mig ett nummer till en studievägledare heller så jag får hoppas att hon gör det innan fredag i alla fall.. Sen ska jag boka tid och satsa på en utbildning som undersköterska, vilket troligtvis blir i Luleå.

Nu är det bara hoppa i säng för imorgon bär det av till tandläkaren redan klockan tio på morgonen. Såklart har dom skickat ut en tid precis lagom till att jag fyllt 20 år. Dom anser väl att dom behöver lite klirr i kassan antar jag. Förhoppningsvis är mina tänder i bra skick även om jag inte gått till en tandsköterska på ca 2,5 år. Jag är ju en gång i månaden hos specialist tandläkaren pga tandställningen men han kollar inget annat förutom skroten jag har i munnen. Som jag så hemskt gärna vill bli av med!

Den här sockersöta pojken är min och jag måste bara säga att han är bäst.
Han är bra för mig och han har varit en ängel under tiden jag varit sjuk.
Att finnas vid någons sida sådär som han funnits för mig, det är vackert och äkta.
Jag älskar dig Michael! <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!